———-Sponsoreret indhold———-

Vælger man at tage på køreferie med et lille barn på bagsædet, kan det godt gå hen og blive en lang køretur, hvis ikke man har gjort noget ud af det og forberedt sig lidt. Kører man til syden fra Danmark, skal man ud på en meget lang køretur, der hurtigt kan tage op til 15-20 timer, hvis ikke mere. Det kan være kedeligt og hårdt og har man en lille baby med bagi, kan det gøre køreturen endnu mere langtrukkent. Du kan læse med her i artiklen og få inspiration til, hvordan man gør den lange køretur komfortabel og hyggelig.

 

1 Fyld bilen godt op med sunde lækre snacks

Når man skal ud på en lang køretur er det altid godt med masser af snacks. Er man ikke tilhænger af for meget slik og sodavand fyldt med sukker, er der heldigvis mange alternativer. Får man for meget sukker eller gør ens børn kan man få det ubehageligt i kroppen og ende ud i at få sukkerchok, hvis man bliver ved med at køre slik og andre sukkersager ind på køreturen.

Sunde snacks kan også smage sødt og godt. De kan smage næsten ligesom slik. Snacks med ikke så meget sukker, men med mere protein er mere komfortabel i maven og bedre til en lang køretur, da det også mætter bedre end almindelig slik.

Skal i forberede jer med lidt sundere snacks inden jeres køreferie, kan i bestille et hav af forskellige proteinbarer, shakes og andre snacks hos Musclehouse.dk. De mange forskellige produkter findes i flere forskellige varianter og smage.

 

2 Gør det komfortabel for dit barn, med en god autostol

Barnet skal kunne sidde godt og komfortabel i sin autostol, når der skal bruges mange timer der. Barnet skal også kunne sove ordentlig i den da, da trætte børn ikke er sjove at have med på sin vej. Sidder barnet dårligt, bliver træt uden at kunne sove, bliver der sandsynligvis meget gråd og flere stop på vejen, da barnet bliver utålmodig og skal ud og luftes.

En god ide vil derfor være at investere i en god autostol til dit barn. Er du i tvivl om hvilken autostol det skal være, kan du læse meget mere på bedste10.dk. Her finder du blandt andet en artikel om de 10 bedste autostole i 2019. Ud fra den, kan du læse dig frem til, hvad der kunne fungerer for jeres bil og jeres barn.

 

3 Gør det hyggeligt og bekvemt, med plads til at sove

Søvn er vigtigt og der skal også være plads til at sove på den lange køretur. For at gøre det lidt hyggeligere og bekvemt at sove i bilen, er det en god ide at tilbringe dyner og hovedpuder. Skal det være ekstra lækkert, kan man vælge noget betræk, man nyder at ligge i, så man kan sove som en drøm. Mangler i sengetøj til jeres dyner, så tjek det lækre udvalg ud hos Damask.dk.

Så kommer køreturen ikke til at blive bedre.