Når man vågner om morgenen, venter der en ny og spændende dag. Men der er morgenrutiner du kan gøre, og på den måde få en endnu bedre start på dagen.

 

Undgå teknologi den første time efter du er vågnet.

Efter du har slået øjnene op og er klar til en ny dag, er det en god idé at undgå teknologi en times tid. Det er fristende af tjekke Facebook og din mail med det samme, men hvorfor ikke nyde at vågne langsomt op, og gøre brug af ting i den ”virkelige” verden. Måske endda snakke med din partner, og få en god snak. Man er på telefonen og computeren hele dagen, så sommetider er det godt at tage et lille frikvarter.

 

Start dagen med en sund morgenmad.

Den bedste måde at starte dagen på er med en god morgenmad. Det er dit brændstof til resten af dagen. Det er således en god idé at undgå en hurtig morgenmad, der indeholder wienerbrød, hvidt brød og usunde ting som f.eks. guldkorn.

Det er en god idé at få en god og nærende morgenmad, da du på den måde vil have energi helt til frokost.

 

Dyrk motion og brug din krop

Det kan kun anbefales, at du starter dagen med motion og bevægelse. Der er masser af motionsformer du kan benytte, og du kan nemt finde nogle, der er hurtige og effektive. Det vigtigste er, at du rører dig. Hvis du ikke har energi eller tid til at træne, kan du med fordel lave udstrækninger eller yoga, da det holder din krop i gang, samt styrker dine led og muskler.

 

Start dagen med frisk luft, sol og en dyb vejrtrækning

Det er vigtigt, at du hver dag starter din dag med frisk luft, sol og en dyb vejrtrækning, Så selvom det er gråt udenfor, skal du trække gardinerne til side og lade lyset komme ind. Derefter skal du gå ud af døren og fylde dine lunger med den friske klare luft. Det er meget simpelt, men det vil med garanti give en god start på dagen.

Hvis du ikke kan overskue at lave sund mad fra bunden selv, så kan du f.eks. tænke i en måltidskasse, som du kan læse mere om her.