Efter lange og hårde uger på arbejdet, er du klar til at køre på en velfortjent ferie med familien. Inden du drager afsted på kør-selv-ferie med campingvognen, kan det være en god idé at anskaffe en god madras til campingvognen og solafskærmning til bilens ruder. På den måde sikrer du dig en god komfort på ferien.

 

En god madras til campingvognen

En god kvalitetsmadras kan være næsten altafgørende for den gode ferie. Det er vigtigt, at du får en god nattesøvn i campingvognen, så du og familien har energi og overskud til at opleve den nye feriedestination. Du skal derfor finde gode madrasser til campingvognen, inden I kører afsted på ferie. På den måde er du sikker på at være veludhvilet til en ny dag med nye oplevelser.

Campingvognens senge har måske nogle andre mål end normale senge. Det er derfor vigtigt, at du finder de rigtige mål, så du kan købe de helt rigtige madrasser til campingvognen.

 

Skygge for vinduerne

Det kan være at hele familien har valgt, at ferien skal gå sydpå til det smukke støvleland. Det kan dog være meget varmt at køre til Italien, fordi solens stråler skinner ind gennem vinduet. Du kan derfor finde solafskærmning til bilens ruder i diverse butikker. Det kan gøre køreturen langt mere behagelig for hele familien. Hvis du har små børn i bilen, kan du også købe solafskærmning med alverdens sjove mønstre på. Det vil helt sikkert bringe smil og glæde på den lange køretur.