Vi tager et kig på, hvordan du kan gøre køreturen sundere, så du får en mere behagelig og sundere køretur, når I skal ud og køre langt og tilbringe mange timer i bilen.

Hvis du skal på ferie og har tænkt dig at køre til din destination, kan det være, at du bliver en anelse usund med hurtige snacks, junkfood og manglende bevægelse. Men det behøver nu ikke at være sådan.

 

Køb frugt i stedet for slik

Der er mange, der begår den fejl, at de køber slik, chips, sodavand eller chokolade, når de stopper på en tankstation på vej til deres destination. Men det kan gøres smartere. Hvorfor ikke købe en banan, et æble eller en pære? Det kunne også være, at du valgte at købe en bakke jordbær, hvis det er muligt.

Ofte er det at erstatte slik med frugt en fremragende ide. Hvis du kan finde gode vindruer, hindbær, jordbær, blombær og blåbær, kan de sagtens komme op at ramme et smagsniveau, hvor slikken og alt det andet ikke kan følge med.

 

Erstat sodavand med frugtjuice

I stedet for at købe sodavand er det en god ide, at du køber friskpresset juice, hvis det kan lade sig gøre. At finde friskpresset juice er en formalitetssag i lande som Portugal og Italien, men det er ikke altid det nemmeste i et land som Tyskland. Derfor gør du klogt i at undgå at købe juice, der er fyldt med masser af kunstige sødestoffer.

 

Husk at strække benene

Det er vigtigt, at du husker at bevæge dig. Gå en lille tur, hvor det er muligt.