Sommeren er ved at være over os, og derfor kan det være, at du har besluttet, at du vil på roadtrip. Men inden du drager afsted, så er der nogle ting, som du bør have styr på. I dette indlæg vil du få et indblik i, hvad vi mener du skal have styr på, hvis du skal på roadtrip.

Få bilen tjekket efter

Først og fremmest, så er det en god idé at få bilen tjekket efter ved mekanikeren. På den måde sikrer man sig, at den ikke har fejl og mangler, som ikke er gode at køre på lange ture med.

Det kan eksempelvis være tjek af olie, tjek af dæk og tjek af bremser, så bilen er sikker at køre i. Hvis bremserne ikke virker, så kan det potentielt blive farligt, hvis man skal stoppe brat op. Derudover er olien nødvendig, så man ikke ødelægger bilen ved at køre en lang tur uden.

Lav en god playliste og find snacks til handskerummet

Når man skal køre langt, så er det en god idé at have klargjort en god playliste, som man kan lytte til på turen. Denne playliste skal laves ud efter egne præferencer, men hvor man selvfølgelig også tager de andre passagerers præferencer i mente, hvis man ikke er alene i bilen på turen.

Udover en god playliste, så kan det være en god idé at købe køresnacks til turen. Det skal gerne være snacks, som ikke fylder særlig meget – Det er nemlig rarest, hvis de kan gemmes væk i handskerummet eller under sæderne.

Når man vælger snacks, så er det vigtigt, at det ikke er snacks, som skal være på køl. Dette vil nemlig begrænse levetiden af dem gevaldigt, og derved potentielt gøre turen rigtig dårlig, hvis man ender med dårlig mave.

Tank bilen op

Inden man drager ud på den lange køretur, så er det en god idé at fylde bilen helt op. Det er det fordi det begrænser antallet af gange man skal holde pauser, men det sikrer også en imod at løbe tør for benzin inden man er kommet afsted. Det bliver aldrig en god tur, hvis man skal have fat i autohjælp inden man har forladt landet.

Rigtig god tur!

Vi håber at ovenstående har givet dig grundlag til at komme afsted på et godt roadtrip, hvad end det er med gutterne, for at kigge på lækre babes i Italien, eller om det er med familien, for at kunne slappe af på den lokale campingplads.