—————–sponsoreret indhold—————–

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange timer du bruger i din bil på en helt almindelig uge? Medregn så ferierne, hvor du sikkert kører ekstra meget og måske oven i købet bruger den til udflugter og lignende. Det bliver til rigtig mange timer på et år, hvor bilen er i brug, og derfor er det selvsagt vigtigt, at du passer godt på den.

Først og fremmest handler det naturligvis om at se sine daglige vaner efter i sømmene. Har du ofte mad og drikkevarer med dig på farten, så sørg for at tage den tomme emballage med dig ud igen. Spilder du kaffe eller lignende, så tør det op med det samme, og giv med jævne mellemrum kabine og sæder en tur med en opvredet klud. Et godt tip er altid at have en rulle med affaldsposer og en pakke vådservietter liggende i handskerummet. Så kan du altid give bilen en lynhurtig rengøring, når du er på farten.

Dernæst er det naturligvis vigtigt at vedligeholde bilen med regelmæssige tjek på autoværkstedet. Overhold de tjek, bilen bliver indkaldt til, og lad være at falde for fristelsen til at udsætte dem for at spare en lille slat penge. Det er et skråplan, og præcis lige så dumt som at skrotte tandlægebesøgene, for i sidste ende at få en regning på 30.000 kroner, fordi samtlige tænder er ødelagte. Så tag både bilen og tænderne til tjek – det sparer dig både penge og ærgrelser i det lange løb!

Er ”uheldet” ude og du hvis du skal låne penge til værkstedregningen, så kan du få overblik over hurtige lånemuligheder hos Moneybanker.

Man kan naturligvis komme ud for, at uheldet rammer, og bilen bryder sammen, selv om man har gjort alt for at passe godt på den. Skulle det ske, er der dog, ved hjælp af de rette forsikringer m.m., hjælp at hente. Står du i den situation, at du ikke er tilstrækkeligt godt forsikret, kan du med det rette lån sørge for, at skaden minimeres.

Generelt så er der penge at spare ved at pleje din bil ordentligt. Jfr. Penge.dk så er det altafgørende i forhold til salgsprisen på en brugt bil hvorvidt bilen er blevet plejet og serviceret korrekt. Ens biler, dvs. samme model, fra samme årgang, der har lige så mange kilometer på bagen kan have prisforskelle på op til 7.000 kr. udelukkende grundet bilens stand.

Så tænkt i det fremover og sørg for at få et par gode vaner ind i din dagligdag.